23 10 24 Mano ukio prenumerata 2024 23 04 15 Gauti naujienas mobili žurnalas
Mano Ūkis 2011/03
Laikas pasirūpinti žemės ūkio technika
  • "Mano ūkis"
  • Mano ūkis

Darbams žemės ūkyje reikalinga šiuolaikiška brangi technika, tačiau ją įsigijus susiduriama su problema - kur laikyti? Juk kiekvienas žino, kad tinkamai laikoma technika mažiau dėvisi ir nuvertėja.

Tad žemės ūkio technika pasirūpinkite jau dabar - įsigykite patikimus, nesudėtingos konstrukcijos, kraštovaizdį puošiančius arkinius angarus FUTURE. Taip ne tik pasirūpinsite brangia technika, bet ir sutvarkysite kiemą, nes erdviame angare telpa ir kombainas, ir kitos darbams žemės ūkyje būtinos mašinos.

Nustatyta, kad tinkamai laikomų ir prižiūrimų mašinų bei padargų prastovos darbymečiu sumažėja du kartus, lyginant su po atviru dangumi palikta technika, be to, ir remontuoti techniką sausame garaže kur kas patogiau ir paprasčiau.

Arkinis angaras gali būti naudojamas keliems tikslams: jame galima laikyti ir saugoti žemės ūkio mašinas, o atėjus sezonui, jis gali tapti laikina grūdinių kultūrų ar daržovių saugykla. Taigi FUTURE angarai gali būti naudojami kaip sandėliai, fermos, garažai ir t. t.

Pastebėtina, kad šiuo metu ūkininkai gali pasinaudoti Europos Sąjungos struktūrinių fondų parama ir padengti net iki 60 proc. angarų statymo išlaidų.

Įmonės „Dalirojas" direktorius teigia, kad ūkininkai FUTURE arkinį angarą gali nesunkiai pasistatyti ir patys. Ant paruoštų pamatų 500 m2 angarą trys darbininkai gali sumontuoti per dvi savaites. Esant poreikiui, angaras gali būti nesunkiai apšiltinamas izoliacinėmis medžiagomis.

Danų firmos „FUTURE RUNDBUEHALLER" angarai gaminami 5, 8, 10, 12, 14 ir 16 m pločio. Europoje populiariausi yra maži 5 m pločio kilnojami angarai, skirti gyvuliams laikyti. Įmonės atstovai pastebi, kad ūkininkams reikalingas paprastos, kokybiškos, patikimos ir ilgaamžės konstrukcijos statinys, todėl visa produkcija yra gaminama tik iš aukščiausios kokybės sertifikuotų medžiagų.

Daugiau informacijos apie arkinius angarus FUTURE ieškokite tinklalapyje www.futureangarai.lt